Injekciós zsírszobrászat, Aqualix (Motolese oldat)

A bőr alatti zsírszövetek, „zsírpárnák” testünk alakjában, kontúrjaiban meghatározó szerepet játszanak. Még akkor is adódhatnak vaskosabb, előnytelen zónák, ha kilóinkkal elégedettek vagy belenyugvóak vagyunk.

Ilyen terület lehet a toka, felkar, nyaki és háti redők, has, derék, csípő külső felszíne az ún. bricsesz, külső és a belső comb, lovagló nadrág, térdek belső oldalán lévő zsírdepók.

„Lefogyhatatlan” zsírlerakódások jöhetnek létre ezeken a területeken.

Az Aqualix megjelenéséig csak műtéti úton, zsírszívással tudtak megszabadulni párnáiktól a formálódni vágyók (valamint erre a célra nem engedélyezett, de más okból felhasználható, injektálható szerekkel: koffein, foszfatidilkolin, L-karnitin, PPM Cellilyse, stb.)

Az Aqualix az egyetlen erre a célra engedélyezett gyógyszer, a nem kívánatos zsírpárnába injekciós tűvel bejuttatva lokális fogyást okoz. A hatóanyag fokozatosan felszabaduló, a szervezetben természetesen is előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, mely lebontja a zsírsejtek falát. Az így kiszabadult zsírt a nyirok rendszer összegyűjti és a vénákon át a májba kerülnek lebontásra, majd természetesen úton kiürülésre.

A kezelés általában 4 alkalomból áll 21-24 naponta, a hatás a negyedik kezelés után már jól látható.

Egy kezelés kb. 20-30 perces, az injekcióhoz kevert Lidocain miatt kis kellemetlenséggel jár csak.
Veszélyei a korábbi lehetőséghez, a zsírszívó műtéthez képest csekélyek, a kezelés után tovább végezheti munkáját, ún. ebédidős beavatkozás.

 
injekcios-zsirbontas